Traditie, tehnologie si pasiune

Kross este o imbinare armonioasa intre traditie, tehnologie si pasiune. Traditia belgiana in productia uleiurilor auto si tehnologia de ultima generatie la cele mai inalte standarde europene asigurata de colaborarea permanenta cu cei mai importanti producatori de autovehicule vin sa implineasca pasiunea noastra pentru caii putere.

Colaboram cu cele mai mari rafinarii din Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama complexa de uleiuri de ultima generatie pentru autoturisme, masini de transport, agricultura, industrie si marina – uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresoare, antigel si multe alte produse speciale.

Succesul repurtat de produsele noastre in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Statele Unite ale Americii ne motiveaza sa investim continuu in cercetare si dezvoltarea capacitatilor de productie. Specialistii nostri sunt mereu in pas cu evolutia rapida a industriei auto si implementeaza ultimele specificatii ale producatorilor auto, venind permanent solutii complete la cele mai inalte standarde.

Totul pentru ca tu sa te poti bucura pe deplin de performantele masinii tale.

KROSS. Elibereaza caii putere.

Vizitati-ne pagina de Facebook:

Kross Oil pe Facebook

EXEO – Da frau liber motorului tau!

KROSS OIL EXEO LL 5W30

Uleiuri de motor de ultima generatie, 100% sintetice, special concepute  pentru a pune in valoare puterea masinii si pentru a-i pastra performantele o perioada cat mai indelungata.

Gama de uleiuri EXEO satisface cele mai stricte cerinte ale …

CELERA -  Pune-ti caii la treaba!

KROSS OIL CELERA 10W40Uleiuri de motor cu baza sintetica, cu o vascozitate excelenta, care asigura o performanta superioara pe tot parcursul anului.

Uleiurile din gama CELERA asigura o buna pornire la rece si mentinerea proprietatilor de lubrifiere la temperaturi inalte.

PRIOR- Recompensa perfecta pentru motorul tau!

KROS OIL PRIOR 15W40Uleiuri de motor minerale, multigrade, dezvoltate pentru a asigura un nivel inalt de protectie si performanta in functie de conditiile din trafic si nivelul de exploatare al motorului, astfel incat acesta sa functioneze la nivel optim.

Gama de uleiuri PRIOR beneficiaza de o formula bazata pe …

Gama de uleiuri de motor CARRUS

KROSS OIL CARRUS 15W40 TDEste destinata motoarelor care functioneaza in regim de lucru off-road si pentru transporturi comerciale. Proprietatile sale excelente previn uzura prematura si asigura extinderea intervalelor de schimb ale uleiului.

Uleiurile CARRUS satisfac cele mai recente specificatii ale constructorilor europeni si …

HYDRO – Uleiuri hidraulice

Ulei hidraulic din gama HYDRO - KROSS OilGama de uleiuri  hidraulice KROSS este special conceputa pentru a satisface cerintele celor mai importanti producatori de echipamente hidraulice.  Aceste uleiuri hidraulice au la baza ulei mineral imbunatatit cu aditivi anti-uzura, anti-oxidantare, anti-coroziune si antispumanti.

TRANS, MATIC, CHF – Uleiuri de transmisie

Ulei transmisie din gamele TRANS, MATIC, CHF - KROSS Oil

Gama de uleiuri TRANS si MATIC: uleiuri de transmisie de calitate superioara, formulat cu aditivi special selectati pentru a obtine urmatoarele proprietati:
• Indice de vascozitate ridicat si stabil.
• Variatie scazuta a vascozitatii in functie de temperatura
• Punct de curgere foarte scazut …

© Copyright - Kross Oil