Crema de spălat mâini alba

Crema de spălat mâini alba KROSS cu microgranule, este o cremă concentrată, cu mare putere de spălare, eficace împotriva oricărui tip de murdărie care persistă. Este formulată folosind tensioactivi de origine naturală vegetală din surse regenerate și săpunuri vegetale. Acțiunea abrazivului în microgranule permite o curățare în profunzime în timp ce emolienții naturali protejează epiderma. Lasă mâinile fine și parfumate.

Modalitate de folosire: aplicați produsul pe mâinile uscate, frecați-le adăugând apă în mod gradual până ce este eliminată toată murdăria. Clătiți bine și uscați.

Avertisment: Nu utilizați produsul pe zone delicate (față, axilare). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii.

Continut: AQUA, SOY ACID, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL ALCOHOL AND CETEARYL ALCOHOL, LAURETH-3, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, GLYCERIN, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM HYDROSULFITE, PARFUM, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE.

© Copyright - Kross Oil