4T – 10W-40

4T – 10W40 este un ulei multigrad, care are la bază un ulei de hidrocracare. Utilizarea acestor uleiuri de bază, special alese pentru a obţine o formulă de calitate, asigură o fluiditate ridicată la temperaturi joase, ceea ce face pornirea mai uşoară şi de asemenea realizează o circulație adecvată.

AVANTAJE:

KROSS 4T – 10W40 asigură o protecție excelentă a motorului, a cutiilor de viteze și ambreiajelor umede utilizate în motocicletele în 4 timpi și asigură cea mai mare fiabilitate posibilă, chiar și în condiții de funcționare mai severe.

4T – 10W40 are o stabilitate termo-oxidativă foarte bună, minimizează formarea şi depozitarea de reziduri. Proprietăţile exceptionale anti-uzură protejează componentele vitale ale motorului şi componentele transmisiei care conduc la reducerea costurilor de întreținere. Proprietăţile de controlare a fricţiunii elimină alunecarea ambreiajului, îmbunătățind în mod eficient manevrabilitatea autovehiculului. Modul în care uleiul reacţionează în timpul anotimpului rece, permite o pornire uşoară la temperaturi scăzute și asigură o lubrifiere eficientă și protecţie împotriva uzurii la pornire.

APLICAŢII:
4T – 10W40 este recomandat pentru o gamă largă de motociclete cu motor în 4 timpi. 4T – 10W40 depășește specificațiile API SL și JASO MA 2, precum și cerințe multor producători de motociclete în 4 timpi la nivel mondial.

4T - 10W40 indeplineste urmatoarele specificatii:
API SLJASO MA 2
© Copyright - Kross Oil